Riina Kellman

Vastaanottoni sijaitsevat Porvoossa Eläinklinikka Avecissa, Kouvolassa Eläinsairaala Sykkeellä, lisäksi voit myös kysyä hoitopäivää paikkakunnallesi.

Aloitin humaanipuolen fysioterapian opinnot 1999 Mikkelin Ammattikorkeakoulussa.
Valmistuin fysioterapeutiksi joulukuussa 2003. Opintojen aikana pidin välivuoden ja olin Yhdysvalloissa urheilustipendillä opiskelemassa ja pelaamassa jalkapalloa. Opinnoissani USA:ssa painotin aineita, joista oli hyötyä Suomen fysioterapian opintoihini, kuten harjoittelun fysiologiaan. Työkokemusta fysioterapeuttina humaanipuolelta on kertynyt terveyskeskuksesta, sairaalasta, vanhainkodista, palvelukeskuksesta ja ammatinharjoittamisesta.

Kauan odottamani Eläinfysioterapian erikoistumisopinnot kävin 2006-2007 Porissa Satakunnan Ammattikorkeakoulussa (30 op eli 40 ov eli 1600 tuntia). Huhtikuussa 2007 aloitin vastaanottoni Hyvinkään Koirakylpylällä ja sen jälkeen olen laajentanut vastaanottoani Mikkeliin ja Helsinkiin. Olen kehittänyt ammattitaitoani koulutuksilla hevosen ja koiran osteopatiasta kouluttajina Rikke Schultz ja Patricia Kortekaas. Aion myös jatkossa säännöllisesti kehittää ammattitaitoani Suomessa ja ulkomailla järjestettävillä täydennyskoulutuksilla.

sagaKotoisin olen siis Mikkelistä, josta olen kulkeutunut Tampereen kautta Askolaan. Perheeseeni kuuluvat avomies Ari, tytär Anni, kolme malinoisia ja
bordercollie. Punainen irlanninsetterini Vilma viettää leppoisia eläkepäiviä agilitysta vanhempieni luona. Malinois Sagan ja bordercollie Zoin kanssa kisaan aktiivisesti agilityn 3-luokassa.